postheadericon Info

Pro Karting Holland (PKH) is het bedrijf van kartfanaat Len van Leeuwen. Len heeft meer dan dertig jaar ervaring in de kartsport. Nog steeds is Len een bloedfanatieke karter die voor het hoogst haalbare gaat, maar denk erom, wel met een gulle lach. Zo is Len nu eenmaal. Op het scherpst van de snede racen is prachtig, maar je moet er ook lol in hebben. Dit zijn Len en PKH ten voeten uit: echte kartsport met echte karters.

Len van Leeuwen is de specialist op het gebied van viertakt-karts in Nederland. Hij was de eerste die tweemotorige pro-karts hier op de markt bracht. Inmiddel van alle 4-takt motoren thuis. Neem de RK1 motor. Deze motor is sinds vier jaar uitgegroeid tot een inmens populaire motor. Maar liefst 34 rijders in de Junioren klasse van het NK 4-takt Sprint. Hij heeft de beschikking over een ruime voorraad en een uitstekend toegeruste werkplaats.

 

Bij Pro Karting Holland is alles te koop!
Pro Karting Holland vindt de ware liefhebber alles: helmen, schoenen, kartoveralls, handschoenen, ribprotectors, karthoezen, gereedschap, kartaanhangwagens, tijdwaarnemingsystemen, noem maar op. En vergeet niet, we verkopen ook allerlei karts.

Nieuwe karts? Tweedehands karts?
PKH levert een complete serie karts. Een Babykart voor de allerjongsten, dan de Cadet160 kart, World Formula met Briggs en Stratton motor, RK1 en vanaf 16 jaar een Pro-kart. Ook de karts met 125cc Rotax Max - motor zul je bij PKH aantreffen. PKH is dealer van diverse soorten karts en een volwaardig Honda en RK1 dealer . Voorts heeft Pro Karting Holland diverse scherpgeprijsde en uitstekende tweedehands karts in de winkel. Kom zelf eens poolshoogte nemen! Of kijk bij de rubriek gebruikte karts.
 

Serieus racen? Mogelijkheden genoeg
Er wordt in Nederland een speciale Pro-kartcompetitie gehouden onder de titel " NK Kings of Karting". Daar is Len van Leeuwen als echte pro-kartfanaat nauw bij betrokken via zijn organisatiebureau Karting Events. Het "NK King of Karting" bestaat uit meerdere langeduur-evenementen die op verschillende kartcircuits gehouden worden. Deze races duren tussen de zes en acht uur en worden dus verreden in teams. Het "NK Kings of Karting" vindt plaats onder auspiciën van de KNAF, de officiële Nederlandse autosportkoepel. Rijd je liever korte wedstrijden, dan ben je bij Karting Events ook aan het goede adres. Voor bijna alle viertaktklassen zijn er wedstrijden. Dit kampioenschap heet het NK 4-takt Sprint. Dit kampioenschap is beschikbaar voor de Cadet 160 / Rookie klasse, RK1 Junioren en Senioren, World Formula, VT250 Junioren en Senioren en de Wankel klasse. Dus voor wie serieus wil racen, zijn er mogelijkheden genoeg.

Wie geen eigen kart heeft, maar toch een keertje wil kennismaken met de snelle wereld van de kartsport, kan bij Pro Karting Holland voor een schappelijk bedrag een keurige kart huren. Zonder eigen kart een hele dag uit je dak gaan op een kartcircuit ergens in Nederland, dat kan dus met PKH. Len van Leeuwen en PKH: echte kartsport met echte karters!